Bild

Jag vill tacka livet…

…som gett mig så mycket!

Sommaren är över och imorgon börjar jag arbeta igen. Jag har upplevt det mest fantastiska året i hela mitt liv… träffat nya människor, återtagit kontakten med människor som jag inte haft med att göra på länge och sist men inte men inte minst… träffat mitt livs stora kärlek….

Jag är så glad över förmånen att få ha dessa människor i min närhet. Människor som ger kraft, bjuder på sig själva….helt enkelt underbara människor som gett mig livslust och livskraft som jag inte känt på länge

KATTA… för att du är min tvillingsjäl och syster. Tänk att inte behöva säga något och du förstår ändå!!! Jag försöker säga hur mycket jag uppskattar dig men orden blir till små fjönsiga fjun i halsen som låter så töntiga. Men mina pratstunder med dig den här våren värmer i själen. Sen är du dessutom rapp i käften, kvick i tanken, har humor men framför allt ett varmt hjärta och bottnar i dig själv. Tack för att du finns!

LEFFA… jag har nog aldrig skrattat så mycket i mitt liv sen jag träffade dig… det är allvarliga grejer det här… jag säger skarpt JA… Jag kräver snart skadestånd för kramp i skrattmusklerna och för att jag är hes i en vecka varje gång jag träffat dig. Men inte nog med att du har störtskön humor. Du är också en varm och rättfärdig människa som inte tvekar en sekund att säga ifrån mot sånt som är fel. Och att se dig och din dotter ihop kan få vilket hjärta som helst att smälta….

TOBIAS… jag har skrivit in mig för länge sedan i din fanclub och hoppas snart på VIP-medlemsskap. Underfundig, smart, påläst, galen och ett kritiskt förhållningssätt som de flesta akademiker borde avundas. Hur man än gör för att sätta etikett på dig…. mjukis eller macho… så misslyckas man…. Din värme och generositet är genuin och av sällan skådat slag. Såsom du värnar om din familj på ett så äkta och okonstlat sätt gör dig i mina ögon till en förebild mänskligheten i allmänhet och manlighet i synnerhet.

Jag skulle kunna (och vilja) fortsätta räkna upp människor som jag värdesätter så mycket och som jag är så glad och tacksam för att de finns i mitt liv men listan riskerar att bli lång. Många (alla) har jag förmånen att ha som mina vänner på FB. Jag hoppas med dessa enkla rader förmedla hur mycket jag uppskattar att få följa er vardag och tack för att ni står ut med min…

PELLE…Sist men inte minst… älskar dig galet mycket… är så glad för att få ha dig i mitt liv. Du har gett mig livslust och tron tillbaka att man kan vara lycklig.Så till vida pass att du nog får ett eget blogginlägg vad det lider….

Ta hand om varandra, era vänner och ljuva stunder i livet! /Kram Annie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s