Orden- kommer sannerligen inte lätt

Jag startade min blogg med färdiga planer för mitt skrivande. Jag ville teckna ett stycke levnadshistoria från 1900-talet ur min släkt med bärighet långt utanför mina egna gränser. Jag ville visa hur hur historiska skeenden och livsöden läggs lager på lager och fortsätter att påverka oss än idag även om vi inte är medvetna om det själva. Hur mina föräldrar med vitt skilda bakgrunder möttes i början av 60-talet och födde fram oss 4 barn varav min äldsta syster dog vid födseln. Hur våra föräldrars olika bakgrund formade oss 3 kvarvarande systrar till dem vi är i dag.

Mina planer har jag inte lagt ned. Det är de på tok på värdefulla för. Jag brinner för att visa hur vi alla är en produkt av vår historia samtidigt som vi har ett ett val av vad vi vill åstadkomma med våra liv. Jag kommer att fortsätta skriva här men kanske inte så ofta. Min övertygelse är att min historia inte är unik och allt som bidrar till att vi människor möter varandra ansikte mot ansikte är av godo.

Jag har det så bra just nu. Jag är så trygg och har människor omkring mig som jag uppskattar. Jag älskar mina barn över allt annat. Jag har ett rikt liv med vänner och meningsfull fritid. Jag har bara i-landsproblem. Jag vill gärna dela med mig för jag vet att det inte är en självklarhet. Till alla er som kämpar mot verkliga eller påhittade spöken skänker jag en tanke i kväll. Jag vet att ni alla är värdefulla!

Det finns saker som inte låter sig sägas så lätt.

Och ge aldrig upp hoppet om lyckan!

Jag önskar alla mina nära och fjärran vänner en god kväll.

Var rädda om era själar och varandra! /Kram Annie

Annonser

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google-foto

Du kommenterar med ditt Google-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

Ansluter till %s